venskabsklasser

FÅ EN INTERNATIONAL DIMENSION I UNDERVISNINGEN MED WORLD CL@SS FRIENDS

Med en venskabsklasse fra en anden kultur får dine elever førstehåndsberetninger fra livet i børnehøjde et sted på kloden, hvor hverdagen forløber helt forskelligt fra deres egen.

 

Venskabsklasser er financieret med støtte fra Mælkeafgiftsfonden.


Hent ansøgningsskema her

VI TROR PÅ, AT DIALOG ØGER TOLERANCEN OG DEN INDBYRDES FORSTÅELSE IMELLEM FREMMEDE KULTURER

 

KLASSETRIN: 0.-9. KLASSE

 

Mejeriernes Skolemælksordning arbejder for at fremme børns trivsel og sundhed i skolen, men også for at fremme dialogen imellem skolebørn verden over.

 

Med en venskabsklasse i Sydafrika via projektet World Class Friends, får du og dine elever en enestående mulighed for at få førstehåndsberetninger fra et kontrastfyldt land og livet i børnehøjde. Vi har i samarbejde med et lærerpanel samlet en masse inspiration, vi håber du kan bruge i din undervisning.

 

Projektet er oplagt at inddrage i fag som engelsk, dansk, geografi, historie og hjemkundskab. Hvordan og hvor meget er helt op til jer selv og jeres venskabsklasse i Sydafrika. 

 

VI HÅBER PÅ VENSKABSKLASSER TIL ALLE DER ØNSKER DET

Der er ingen garantier for, at vi kan tilbyde jer en venskabsklasse, da det afhænger af efterspørgslen. Skulle I få tilkendt en venskabsklasse, modtager I en inspirationsfolder, hvori projektet er beskrevet. Ligeledes gives der forslag til, hvordan man kan arbejde med projektet.

 

KONTAKT OS OM VENSKABSKLASSER

Kontakt projektleder Lars Witt Jensen på tlf. 8731 2058 eller på e-mail lwj@mejeri.dk

ET INTERNATIONALT PIFT I UNDERVISNINGEN

 

Når I har fået tildelt jeres venskabsklasse i Sydafrika foreslår vi, at I kontakter deres lærer, og at I forventningsafstemmer: Hvad forventer I af hinanden og hvor ofte?

 

Første skridt vil normalt være at skrive et brev til hinanden, hvor der fortælles om klassen, skolelivet og livet som barn i Danmark.

 

 

ansøg om VENSKABS-KLASSE!

VENNER I VERDENS-KLASSE