6 HERO Til Lærer Pædagoer 1920X500px

Bestil miljø og stickers her

Til vores 'Liv på landet' undervisningsaktivitet har vi udviklet et gårdmiljø i pap, som kan bestilles herunder. Så kan eleverne dekorere gårdmiljøet med klistermærkerne fra Skolemælkskartonerne på de fire sider, som indeholder hver deres sted på eller i nærheden af gården, nemlig marken, stalden, hønsegården og skoven. 

OBS: Vi har 500 pakker og i hver pakke er der 4 x gårdmiljøer (som er 67x45x30 cm = b x d x h). Vi opfordrer til, at man overvejer at bestille sammen med en anden klasse, så hver klasse får fx 2 gårdmiljøer.  På den måde vil endnu flere klasser og elever kunne få glæde af materialerne. 

Der kan også bestilles ekstra klistermærker via de to links herunder.

Gårdmiljøer og klistermærker kan bestilles så længe lager haves.

MEN BEMÆRK, at leveringstiden på materialerne kan være op til et par uger, da vi løbende samler ordrer sammen og puljer pakningen og udsendelsen af dem. Og vi påbegynder under alle omstændigheder først udsendelse af klistermærker og gårdmiljøer fra august, så vi ikke risikerer at sende noget ud, mens børn og lærere er på ferie (det gælder også de klistermærker, som forældre måtte bestille). 

 

Bestil gårdmiljø

Bestil ekstra klistermærker her