1 Topbanner Landingpage

Læringsmaterialer

Undervisningsmaterialerne her på siden er udviklet af Leg og Lektie i samarbejde med Skolemælk og Edutainmenthuset. Materialerne handler om kroppens forskellige dele og giver børnene en forståelse af kroppen på en sjov og kreativ måde. 

Materialerne henvender sig til henholdsvis 0.-1. klasse og 2.-3. klasse. Materialerne indeholder bl.a. en række aktiviteter med fokus på farvelægning af diverse illustrationer og andre forskellige tegneopgaver og mindre skriftlige/matematiske opgaver, samt fysiske aktiviteter hvor børnene skal bruge og aktivere deres kroppe.

Rigtig god fornøjelse med aktiviteterne!

Læringsmaterialer

Facts Skelet

Lærervejledning

Facts Arme

Hent materiale om kroppen til 0.-1. klasse

Facts Haender

Hent materiale om kroppen til 2.-3. klasse

Se vores andre undervisningsaktiviteter her

Frontpage Banner Vild Vildere Videnskab

Vild.Vildere.Videnskab

I samarbejde med Videnskabsår22 sætter Skolemælk – fra august til december ’22 – fokus på videnskaben. Læs mere her.

Gå til Vild.Vildere.Videnskab
Aniket Bhattacharya Cgyrwbe6hm4 Unsplash

Forårets forunderlige fauna

Undervisningsaktiviteten stiller skarpt på insekter og andre smådyrs liv, og hvordan de er er en vigtig del af naturens kredsløb, når insekterne f.eks. tager pollen med fra én blomst til en anden og på den måde bidrager til, at der kommer nye blomster og planter.

Gå til Forårets forunderlige fauna
Topbanner Foranderlighumle NY

Lær om truede dyr

Undervisningsaktivitet for indskolingen. Tag med på en rejse ind i dyrenes spændende univers sammen med Aalborg Zoo og biolog Anders Kofoed med undervisningsaktiviteten 'lær om truede dyr'. Medrivende, sjov og lærerig aktiviteter for klassen. Bygget på undervisningsministeriets læringsmål.

Gå til Lær om truede dyr