Tilbage til Konkurrencer
Rekord I Sport Film Keyvisual

VIND BESØG AF BRIAN LYKKE
PÅ SKOLEMÆLKENS DAG

Den 30. september er det en ganske særlig dag for os her i Mejeriernes Skolemælksordning. Her fejrer vi nemlig World School Milk Day sammen med resten af verden.

I år er vi så heldige, at vi kan fejre dagen sammen med selveste Brian Lykke. Brian er kendt som Brille fra Ramasjang, men måske kender I ham også fra Rekord i Sport, hvor han er kommentator i filmene her?

HVAD KAN MAN VINDE

2 skoler kan vinde besøg af Brian Lykke på Skolemælkens Dag, onsdag den 30 september. Tidspunktet ligger fast og kan ikke ændres. 

Brian giver et sjovt lille show, hvor børnene skal involveres: De skal nemlig løbe 100 m løb, der bliver kommenteret af Brian Lykke, aka sportskommentatoren Jørgen Lethmælk! 

I bestemmer selv, om det skal være for jeres klasse, for hele årgangen, indskolingen eller skolen – det afhænger af, hvilke rammer I har til rådighed på skolen og hvor mange I er. Samtidig deler vi skolemælk og præmier ud til alle børnene.

SÅDAN DELTAGER DU I KONKURRENCEN

Som lærer eller pædagog kan du tilmelde klassen eller skolen ved at udfylde skemaet nedenunder og fortælle, hvordan børnene mener, at et alternativt 100 meter løb kunne være. I har fuldkommen frihed til at finde på skøre ting, men her er et par forslag til fagene: 

Idræt: Forsøg at løbe 100 meter løb baglæns, på alle fire eller med bind for øjnene. Vælg jeres favorit og beskriv det i skemaet nedenunder. 

Dansk: Skriv en kort fælles historie i klassen om det sjoveste 100 meter løb I kan forestille jer. 

Billedkunst: Lav en fælles kollage, tegneserie eller lign. med 100 meter løb som tema, og upload et foto af det nedenunder. 

Håndværk og Design: Lav ler - form flotte pokaler til vinderne af jeres eget 100 meter løb, tag et billede og upload nedenunder. 

Vi trækker lod blandt alle deltagere, og de to vindere får direkte besked den 23. september.

Husk også at deltage i vores Rekord i Sport konkurrence, hvor I kan vinde en aktivitetskasse med masser af sportsudstyr til klassen. Se mere her.

Vind besøg af Brian Lykke på Skolemælkens Dag, den 30. september 2020
For- og efternavn
Din stilling i skolen, fx leder, skolepædagog eller lærer
Skriv dit telefonnummer