Til forældre

Vild.Vildere.Videnskab er vores nyeste undervisningsaktivitet, der løber fra august til december 2022. Aktiviteten er udarbejdet i samarbejde med Videnskabsår22. Det betyder selvfølgelig også nye flotte klistermærker - denne gang med forskellige opfindelser og opdagelser. Vi har udviklet en masse sjovt og lærerigt materiale og aktiviteter i samarbejde med Leg & Lektie. Du kan læse mere om det her. Derudover ligger der også fem film til undervisningen, hvor Shireen og Professor Kvark på en sjov og humoristisk måde fortæller og forklarer om fem forskellige videnskabelige opdagelser. Se dem her. Der er også en klassekonkurrence som dit barn klasse kan deltage i og vinde et fysik- og science show med dygtige universitetsstuderende. Deltag her

Bestil klistermærker

Vi har desværre ikke klistermærker på Arla laktosefri skolemælk samt skolemælk fra Thise. Hvis dit barn får én af disse mælk, eller du af en anden årsag ønsker at modtage klistermærker til dit barn, kan de bestilles gratis nedenunder. 

Bemærk: Vi har et begrænset antal klistermærker, og vi tager forbehold for at de bliver 'udsolgt'. 

Bestil klistermærker

Læs mere om vores andre undervisningsaktiviteter her

Aniket Bhattacharya Cgyrwbe6hm4 Unsplash

Forårets forunderlige fauna

Undervisningsaktiviteten stiller skarpt på insekter og andre smådyrs liv, og hvordan de er er en vigtig del af naturens kredsløb, når insekterne f.eks. tager pollen med fra én blomst til en anden og på den måde bidrager til, at der kommer nye blomster og planter.

Gå til Forårets forunderlige fauna
Topbanner Foranderlighumle NY

Lær om truede dyr

Undervisningsaktivitet for indskolingen. Tag med på en rejse ind i dyrenes spændende univers sammen med Aalborg Zoo og biolog Anders Kofoed med undervisningsaktiviteten 'lær om truede dyr'. Medrivende, sjov og lærerig aktiviteter for klassen. Bygget på undervisningsministeriets læringsmål.

Gå til Lær om truede dyr
4 Supergnaskere Hvid BG

Den Magiske Madkasse

Den Magiske Madkasse er en læringsaktivitet til børnehaver og indskoling, der sætter fokus på madkassen og den vigtige spisepause.

Gå til Den magiske madkasse
Pressefoto, Skolemælkslegat

Mejeriernes Skolemælkslegat

Mejeriernes Skolemælkslegat støtter sundheds- og fællesskabsfremmende aktiviteter og uddeles to gange om året. Den samlede pulje er på 200.000 kr. Mangler din klasse midler til en spændende aktivitet?

Gå til Skolemælkslegatet
Skærmbillede 2021 11 16 133052

Lær om kroppen og hjernen

Ny undervisningsaktivitet fra Edutainmenthuset.dk - Lær om kroppen og hjernen. Med undervisningsmateriale, quiz og konkurrence.

Gå til Lær om hjernen og kroppen
Forældreside Thumbnail

Rekord i Sport

Rekord i sport er en ny undervisningsaktivitet til indskolingen med sport og rekorder som omdrejningspunkt.

Gå til Rekord i sport