Cropped Forsidebillede

KLASSEKONKURRENCE

For at sætte endnu mere fokus på Videnskabsår22 inviterer vi alle klasser til en sjov konkurrence, hvor man kan vinde et fysik- og science show med dygtige universitetsstuderende – præsenteret af værten i de fem læringsfilm, Shireen (kendt fra Kometernes jul på TV2). Afviklingen af præmien for vinderne vil finde sted i første kvartal i 2023.

For at deltage skal klassen blot dokumentere, at I har arbejdet med noget af materialet fra Vild.Vildere.Videnskab. Det kan være et billede, en video, en plakat eller lign. af jeres arbejde eller forsøg. I tilmelder jer ved at udfylde formularen her, hvor I også kan uploade jeres materiale/dokumentation. Vinderen kåres i december 2022 og får direkte besked.

Frontpage Banner Vild Vildere Videnskab

Film

Her finder du fem film til undervisningen, hvor Shireen og Professor Kvark på en sjov og humoristisk måde fortæller og forklarer om fem forskellige videnskabelige opdagelser.

Gå til Film
Frontpage Banner Vild Vildere Videnskab

Læringsmaterialer og aktiviteter

Undervisningsmaterialerne til Vild.Vildere.Videnskab er udviklet af Leg & Lektie i samarbejde med Skolemælk og Edutainmenthuset.

Gå til Læringsmaterialer og aktiviteter