Mejeriernes Skolemælksordning bringer sundhed ind i skolen

Mejeriernes Skolemælksordning vil gerne være med til at bringe sundhed ind i skolen i bred forstand. Derfor har vi skabt Edutainmenthuset.dk, som giver dig mange nye muligheder i forhold til dine klasser og din undervisning. 

Bag Edutainmenthuset står Mejeriernes Skolemælksordning, som er en del af Mejeriforeningen. Udover at levere kold mælk til skolerne og sørge for køleskabe, mælketasker og daglig levering har vi i mange år også udviklet masser af skoleaktiviteter og undervisningsmaterialer.

 

Edutainmenthuset kan gøre dit arbejde lettere

For at gøre dit arbejde lettere som lærer har vi etableret Edutainmenthuset, hvor du hen over året kan hente nye materialer klar til brug i undervisningen i 0.-3. klasse. Alle materialer udvikles i samarbejde med lærere og eksperter på området og har et element af både leg og læring.


Et bredt tilbud til skoler

Vi håber, at du vil benytte dig af vores tilbud om relevante undervisningsmaterialer, sjove og lærerige aktiviteter, klassekonkurrencer og Mejeriernes Skolemælkslegat, der uddeler midler til sundheds- og fællesskabsfremmende formål i skolen.

 

Derfor hedder det Edutainmenthuset

Edutainment står for education og entertainment. Men hvorfor? Simpelthen fordi vi i Mejeriernes Skolemælksordning ønsker at bidrage til skolen med materialer og aktiviteter, som på en gang tilbyder relevante undervisningsmaterialer til skolens forskellige klassetrin og samtidig ønsker at bidrage med underholdende aktiviteter, som kan give klasseundervisningen et sjovt og udfordrende løft ind imellem.

Finansiering

Aktiviteterne på Edutainmenthuset er finansieret af Mælkeafgiftsfonden. 

Aktiviteter fra Edutainmenthuset

Topbanner Foranderlighumle NY

Lær om truede dyr

Undervisningsaktivitet for indskolingen. Tag med på en rejse ind i dyrenes spændende univers sammen med Aalborg Zoo og biolog Anders Kofoed med undervisningsaktiviteten 'lær om truede dyr'. Medrivende, sjov og lærerig aktiviteter for klassen. Bygget på undervisningsministeriets læringsmål.

Gå til Lær om truede dyr
Madpakkedysten Billede Af Vindere

Madpakkedysten

Madpakkedysten er en sjov og lærerig aktivitet for hele klassen med læringsfilm og spørgsmål, og hvor klassen skal lave Danmarks bedste og mest kreative madpakke. Aktiviteten er for indskolingen.

Gå til Madpakkedysten
Pressefoto, Skolemælkslegat

Mejeriernes Skolemælkslegat

Mejeriernes Skolemælkslegat støtter sundheds- og fællesskabsfremmende aktiviteter og uddeles to gange om året. Den samlede pulje er på 200.000 kr. Mangler din klasse midler til en spændende aktivitet?

Gå til Skolemælkslegatet