Pressefoto, Skolemælkslegat

Mangler I midler til et spændende klasseprojekt?

Mejeriernes Skolemælkslegat uddeler to gange om året midler til fællesskabs- og sundhedsfremmende aktiviteter. Den samlede pulje er på 200.000 kr. om året og som ansøger kan du søge op til 5000 kr. pr. gang.

Legatet uddeles forår og efterår, og vi annoncerer ansøgningsfrister og modtagere her på edutainmenthuset.dk.

OBS: Mejeriernes Skolemælkslegat kan søges af lærere, pædagoger, forældreråd, skolebestyrelser og elevråd fra skoler, der er med i Mejeriernes Skolemælksordning. Man kan søge om midler til én klasse, til flere klasser eller til hele skolen.

Skolemælkslegatet Se Hvad Eltang Skole Har Brugt Deres Legatmidler På

Læs mere om Mejeriernes Skolemælkslegat

Pressefoto, Skolemælkslegat

Ansøgningsskema til Mejeriernes Skolemælkslegat

Der er nu lukket for ansøgninger til Mejeriernes Skolemælkslegat for foråret 2024 - og vinderne er kontaktet. Til efteråret 2024 åbner vi igen op for en legatrunde.

Gå til Tilmelding til Mejeriernes Skolemælkslegat
Pressefoto Skolemælkslegat

Hvad er Mejeriernes Skolemælkslegat?

Mejeriernes Skolemælkslegat støtter sundheds- og fællesskabsfremmende aktiviteter og understøtter dermed Mejeriernes Skolemælksordnings ambition om at bringe sundhed ind i skolen. Mejeriernes Skolemælkslegat uddeler årligt 200.000 kr.

Gå til Hvad er Mejeriernes Skolemælkslegat?
SKOLEMAELK BAKKESKOLEN 001

Hvem kan søge Mejeriernes Skolemælkslegat?

Mejeriernes Skolemælkslegat kan søges af lærere, pædagoger, skolebestyrelser, forældreråd og elevråd fra skoler, der er med i Mejeriernes Skolemælksordning.

Gå til Hvem kan søge?