Pressefoto, Skolemælkslegat

Mangler I midler til et spændende klasseprojekt

Mejeriernes Skolemælkslegat uddeler to gange om året midler til fællesskabs- og sundhedsfremmende aktiviteter. Den samlede pulje er på 200.000 kr. ,og som ansøger kan du søge op til 5000 kr.

Legatet uddeles forår og efterår, og vi annoncerer ansøgningsfrister og modtagere her på edutainmenthuset.dk.

Mejeriernes Skolemælkslegat kan søges af lærere, pædagoger, forældreråd, skolebestyrelser og elevråd fra skoler, der er med i Mejeriernes Skolemælksordning. Man kan søge om midler til én klasse, flere klasser eller hele skolen.

Læs mere om Mejeriernes Skolemælkslegat

Pressefoto Skolemælkslegat

Hvad er Mejeriernes Skolemælkslegat?

Mejeriernes Skolemælkslegat støtter sundheds- og fællesskabsfremmende aktiviteter og understøtter dermed Mejeriernes Skolemælksordnings ambition om at bringe sundhed ind i skolen. Mejeriernes Skolemælkslegat uddeler årligt 200.000 kr.

Gå til Hvad er Mejeriernes Skolemælkslegat?
Løbehjul Til Skole I Herning (1)

Tidligere modtagere af Mejeriernes Skolemælkslegat

Se hvem, der tidligere har modtaget Mejeriernes Skolemælkslegat og hvad de har fået midler til. Mejeriernes Skolemælkslegat uddeler årligt 200.000 kr. til ca. 50 modtagere.

Gå til Tidligere modtagere
Madpakkedysten Billede Af Vindere

Hvem kan søge Mejeriernes Skolemælkslegat?

Mejeriernes Skolemælkslegat kan søges af lærere, pædagoger, skolebestyrelser, forældreråd og elevråd fra skoler, der er med i Mejeriernes Skolemælksordning.

Gå til Hvem kan søge?

28 skoler får midler fra Skolemælkslegatet

Skolemælkslegatet er blevet uddelt i slutningen af oktober. 430 havde søgt om at få del i de 100.000 kr., som skulle uddeles her i efteråret 2019.

Se hvilke skoler og projekter, der har fået midler fra skolemælkslegatet i efteråret 2019

 

Løbehjul Til Skole I Herning (1)