Pressefoto, Skolemælkslegat

Mangler I midler til et spændende klasseprojekt

Mejeriernes Skolemælkslegat uddeler to gange om året midler til fællesskabs- og sundhedsfremmende aktiviteter. Den samlede pulje er på 200.000 kr. ,og som ansøger kan du søge op til 5000 kr.

Legatet uddeles forår og efterår, og vi annoncerer ansøgningsfrister og modtagere her på edutainmenthuset.dk.

Mejeriernes Skolemælkslegat kan søges af lærere, pædagoger, forældreråd, skolebestyrelser og elevråd fra skoler, der er med i Mejeriernes Skolemælksordning. Man kan søge om midler til én klasse, flere klasser eller hele skolen.

Læs mere om Mejeriernes Skolemælkslegat

Pressefoto Skolemælkslegat

Hvad er Mejeriernes Skolemælkslegat?

Mejeriernes Skolemælkslegat støtter sundheds- og fællesskabsfremmende aktiviteter og understøtter dermed Mejeriernes Skolemælksordnings ambition om at bringe sundhed ind i skolen. Mejeriernes Skolemælkslegat uddeler årligt 200.000 kr.

Gå til Hvad er Mejeriernes Skolemælkslegat?
Skolemælkslegatet

Legatmodtagere forår 2020

Se hvilke skoler og projekter, der har modtaget midler fra Mejeriernes Skolemælkslegats uddeling i foråret 2020. Der er blevet uddelt i alt 100.000 kr. til forskellige aktiviteter med et sundheds- eller fællesskabsfremmende formål.

Gå til Legatmodtagere forår 2020
Madpakkedysten Billede Af Vindere

Hvem kan søge Mejeriernes Skolemælkslegat?

Mejeriernes Skolemælkslegat kan søges af lærere, pædagoger, skolebestyrelser, forældreråd og elevråd fra skoler, der er med i Mejeriernes Skolemælksordning.

Gå til Hvem kan søge?

29 skoler får midler fra Skolemælkslegatet

Skolemælkslegatet er blevet uddelt i starten af maj 2020. 354 havde søgt om at få del i de 100.000 kr., som skulle uddeles i foråret 2020.

Se hvilke skoler og projekter, der har fået midler fra skolemælkslegatet i foråret 2020

 

Skolemælkslegatet Se Hvad Eltang Skole Har Brugt Deres Legatmidler På