Rekord I Sport Film Til Forside

Velkommen til Rekord i Sport

Undervisningsaktiviteten ’Rekord i Sport’ handler om at blive klogere på forskellige rekorder og sportsgrene.

Derfor har vi udviklet et sjovt Rekord i Sport-brætspil, der bliver sendt ud til skolen. Spillet kan bruges af elever fra 0. til 2. klasse og har to forskellige sværhedsgrader. Klassen kan også lave deres eget Rekord i Sport-event, hvor eleverne dyster i sjove discipliner. I kan indsende jeres resultater her på siden og deltage i lodtrækningen om fede præmier til klassen. I kan også prøve den sjove sportsquiz, hvor klassens viden om sport testes – viden, I kan finde her på Edutainmenthuset.  

God fornøjelse!

Rekorder

REKORDER

På skolemælken kan I finde klistermærker med 35 sjove, vilde og fantastiske rekorder i forskellige sportsgrene. Bag de fleste af disse rekorder gemmer der sig spændende og sjove historier og interessant viden, som I kan blive klogere på ved at klikke på de enkelte rekorder.

Gå til Rekorder
Rekord I Sport Film Keyvisual

VELKOMMEN TIL REKORD I SPORT-STUDIET

Hvad er en depeche? Og kaster man med en rigtig hammer i hammerkast? Se med når værten, Jørgen Lethmælk, prøver at sætte rekorder i fire discipliner. Forhåbentlig har I mere held med det, end den uheldige Jørgen Lethmælk.

Gå til Rekord i sport-studiet
Saet Rekorder Thumbnail

SÆT REKORDER OG VIND

Prøv selv nogle af de sjove discipliner i klassen. Sæt egne rekorder - og vær med i konkurrencen om fede præmier.

Gå til Konkurrencer
Rekordspillet Top

SPIL REKORD I SPORT-SPILLET

Spil det sjove og lærerige Rekord i Sport-spil. Spillepladen har to sider – én til de yngste elever, og én til de lidt ældre elever, og der følger 50 spørgsmålskort samt 25 chancekort med.

Gå til Spil Rekord i Sport-brætspillet