1 Topbanner Landingpage

Mission Min Krop 2023

Tag dine elever med på mission i kroppen

Der bliver sat ekstraordinært fokus på menneskekroppen, når læge Christen Ravn med faglighed og et glimt i øjet lærer dine elever om, hvordan kroppen fungerer.

Aktiviteten passer til elever i 0.-3. klasse og her på sitet finder du en lang række forskellige aktiviteter lige fra læringsmaterialer I kan downloade, print selv brætspil, en sej klassekonkurrence og forskellige videoer med spændende og lærerig viden om den fantastiske menneskekrop, vi har. 

Vi anbefaler dig som lærer eller pædagog at læse afsnittet 'Til læreren og pædagogen' først - det finder du øverst i menuen eller ved at klikke her.

Tips til digital hjemmeundervisning:

Underviser du af forskellige årsager dine elever hjemmefra eller har du som forælder barnet hjemme - dvs. digitalt som i forbindelse med skolenedlukningerne under corona - så er 'Mission Min Krop'-aktiviteten også optimeret til at kunne bruges i den henseende.

Sådan gør du som hjemmeunderviser: 

1. Se en film her
2: Lad eleven/barnet tage den quiz, der hører med til filmen. Du ser quizz'en i skelettet under filmen. Tryk på tallene på kroppen for at få et nyt spørgsmål. Spørgsmålene kan også læses op. 
3. Når eleven/barnet har fuldført quizzen, kan I printe et fessorbevis. 

God fornøjelse! 

Missioner

Missioner

Gå på opdagelse i vores mange video-missioner og bliv klogere på kroppen. Og hvis du svarer rigtigt på de tilhørende spørgsmål, kan du udskrive dit helt eget 'fessor'-diplom!

Gå til siden
Brætspil

Hent Mission Min Krop som brætspil

Ud over spillepladerne, kan du også printe regler, spørgsmålskort og ekstra spillebrikker. I kan også bruge lågene fra skolemælkene som spillebrikker, hvorpå der sidder klistermærker med illustrationer til Mission Min Krop fra januar til juni.

Hent brætspil
Missionminkrop Logo Sort

Quiz jer til en aktivitetsdag for hele klassen

Hop ind og deltag i vores quiz om kroppen. Hvis I svarer rigtigt på de fire spørgsmål, så kan I være med i lodtrækningen om en sjov og lærerig aktivitetsdag for hele klassen.

Klassekonkurrence

Fun facts om kroppen