Ord Moji Plade Manchet

ABC - lad bogstavmagien ske!

Gør læsning og stavning til en leg for dine elever med Skolemælks nye ABC-aktivitet

Fra januar-marts 2024 slipper vi alfabetets mange bogstaver løs med flotte, farverige bogstav-stickers på skolemælkskartonerne og skolemælkslågene og sjove print-selv spil til undervisningen her på Edutainmenthuset.

Med aktiviteten håber vi, at Skolemælk på en sjov måde kan stimulere indskolingsbørns læse- og staveevner på en involverende måde, der kombinerer leg og læring, og så det matcher undervisningens læringsmål.  

Materialet er lavet til indskolingselever, og her på siden kan du finde to sjove print-selv spil til henholdsvis 0.-1. klasse og 2.-3. klasse, ekstra bogstavark til spillene, og så kan I deltage i vores seje klassekonkurrence!

Pssst... husk nu at samle og gemme en masse bogstav-stickers fra skolemælkene, så I kan bruge dem til de sjove print-selv spil.

Bogstavbyg Kvadratisk Billede Til Website

BOGSTAVBYG

Prøv Bogstavbyg - et sjovt og lærerigt print-selv spil for 0.-1. klasse, hvor eleverne lærer at stave!

Bogstav-byg
Ordmoji Kvadratisk Billede Til Website

ORDMOJI

Med ORDMOJI print-selv spillet kan 2.-3. klasses elever via sproglig kreativitet udvikle deres staveevner på en underholdende og sjov måde. 

Ord-moji
Ordslange

KLASSEKONKURRENCE

Indsend jeres egne rim og remser - og vær med i konkurrencen om seje præmier, som kan forbedre både læse- og stavevner hos børnene!

Klassekonkurrence