Information om brug af cookies

Hjemmesidens ejer og kontaktoplysninger

Denne hjemmeside er ejet og drevet af:

Mejeriforeningen
Agro Food Park 13
8200 Aarhus N 
CVR-nr: 26088100

Hvad er en ”cookie”?

Cookies er små tekstfiler, som gemmes på din computer/smartphone/tablet, når du besøger en hjemmeside. Cookies anvendes til mange formål, da en hjemmeside kan læse indholdet fra en cookie, når du genbesøger hjemmesiden. Cookies udgør ikke en trussel mod din computer/smartphone/tablet (som fx en virus), og cookies får ikke adgang til programmerne på din computer/smartphone/tablet.

Der findes overordnet tre typer af cookies:

- En ”session cookie”, som kun findes, mens du er på en hjemmeside, og som slettes så snart du forlader hjemmesiden.

- En ”persistent cookie”, som bliver gemt på din computer/smartphone/tablet i en længere periode.

- En ”3. parts cookie”, som sættes af en anden end ejeren af en hjemmeside, og som typisk også gemmes i længere tid.

 

Hvad bruges de tre typer cookies til?

Session cookie

Denne ”lever” kun mens du er aktiv på en hjemmeside. Hvis du fx lægger varer i en kurv på en hjemmeside, så huskes dette mellem hver side du besøger. Kommer du tilbage dagen efter, vil din kurv være tom.

Persistent cookie

I nogle tilfælde kan en hjemmeside vælge at gemme information i relation til dit besøg i længere tid. Som i eksemplet med en kurv ovenover, kan en hjemmeside vælge at gemme information i en persistent cookie. Det betyder, at kommer du tilbage flere dage efter, at du har lagt noget i kurven på hjemmesiden, vil det stadig ligge i kurven.

3. parts cookie

Hvis en hjemmeside gør brug af fx Google Analytics eller Facebook ”like knapper”, så vil der typisk blive gemt en 3. parts cookie fra det pågældende firma. Det betyder, at besøger du først en hjemmeside med en Facebook like knap og derefter en anden hjemmeside med Facebook like knap, så kan Facebook nu via denne 3. parts cookie følge din færden mellem de to hjemmesider.

 

Anvendelse af cookies på Edutainmnethuset.dk

På Edutainmenthuset.dk anvender vi cookies til de forskellige formål listet herunder:

Tekniske session cookies

Vores hjemmeside benytter sig af en række session cookies, som har til formål at få hjemmesiden til at fungere. Disse tekniske session cookies gemmer ikke persondata om dig, og de kan ikke tilgås af tredjepart.

Google Analytics

Hos Edutainmenthuset.dk benytter vi Google Analytics til indsamling af statistik med det formål at forbedre brugen af vores hjemmeside. Google Analytics indsamler data om, hvilke sider du besøger, hvor længe, hvilken browser du anvender mv. Vi sender ikke direkte personoplysninger til Google, men Google modtager og behandler din IP-adresse, som i visse tilfælde også betragtes som persondata.

Facebook

Hos Edutainmenthuset.dk benytter vi Facebook til annoncering og markedsføring. Det betyder, at vi har indsat kode på hjemmesiden, som videregiver information om din adfærd på hjemmesiden til Facebook. Hvis du er logget ind hos Facebook i den browser du anvender, vil Facebook knytte denne adfærd sammen med din personlige profil på Facebook. Formålet med at give disse oplysninger til Facebook er for at kunne vise dig målrettede annoncer og markedsføring på Facebooks platforme, herunder også Instagram. Facebook får således adgang til adfærdsdata, som de benytter til profilering af dig på deres platforme.

YouTube og Vimeo

På Edutainmenthuset.dk benytter vi blandt andet YouTube og Vimeo som video-streaming-tjeneste til visning af videoer. Besøger du en af de sider hvor en video er placeret, vil YouTube og Vimeo sætte en 3. parts cookie. Når du klikker afspil på en video, sætter streaming-tjenesten yderligere cookies med information om afspilningen. Edutinmenthuset.dk har ingen indflydelse på indholdet og brugen af disse cookies.

 

Sådan fravælger du cookies

Hvis du ikke ønsker cookies bliver lagret på din computer/smartphone/tablet, kan du afvise dem ved at ændre indstillinger i din browser. Vær opmærksom på, at afviser du cookies fra Edutainmenthuset.dk, vil hjemmesiden ikke fungere hensigtsmæssigt.

For at afvise cookies i din browser eller for at slette allerede oprettede cookies henviser vi til nedenstående vejledninger afhængig af hvilken browser, du anvender.

 

Kontakt

Indsamling af oplysninger på Edutainmenthuset.dk sker inden for rammerne af den til en hver tid gældende lovgivning samt i overensstemmelse med Databeskyttelsesloven. Læs mere om vores generelle behandling af personoplysninger i vores Privatlivspolitik.

Har du spørgsmål til vores behandling af personoplysninger, er du velkommen til at kontakte os på nedenstående:
På e-mail: skolemaelk@mejeri.dk
På telefon: 87 31 21 40

Ved alm. brev:
Mejeriforeningen
Agro Food Park 13
8200 Aarhus N

Opdateret 05/08/2019

Edutainmenthuset.dk gemmer automatisk cookies på din computer, når du besøger og bruger hjemmesiden. Ved at besøge og bruge Edutainmenthuset.dk accepterer du, at sådanne cookies gemmes. Hvis du ikke vil acceptere, at cookies gemmes på din computer via Edutainmenthuset.dk, skal du forlade hjemmesiden og slette cookies fra din browser.Læs mere om vores brug af cookies samt hvordan du sletter cookies her.