Skærmbillede 2021 11 16 133052

Lær om hjernen og kroppen med Maneno og Gyldendal

Her kan du tilmelde dig vores nye undervisningsaktivitet og få besked, når undervisningsmaterialet til aktiviteten er klar.

Den nye undervisningsaktivitet  har vi udviklet i samarbejde med Maneno, Gyldendal og Legoglektie.dk med udgangspunkt i bøgerne 'Mig og min hjerne' og 'Mig og min krop' af Charlotte Koldby. 

Undervisningsaktiviteten har fokus på at formidle et naturvidenskabeligt emne, hjernens og kroppens funktioner, i børnehøjde, hvilket er i tråd med formålet for Videnskabsår22. Vindeskabsår22 har til formål at øge og målrette fokus på videnskabens betydning, således at både børn og voksne bliver i stand til at forstå verden omkring os. Læs mere om videnskabsår22 her

Undervisningsmaterialet vil opfylde flere Fælles Mål for dansk samt sundheds- og seksualundervisning og familiekundskab.

Ved at tilmelde dig får du:

  • Gratis undervisningsmateriale, der bliver tilgængeligt medio december.

  • Gratis adgang til 500 bøger, herunder bøgerne 'Mig og min hjerne' og 'Mig og min krop' af Charlotte Koldby, i Maneno App. Find dem her.

  • Deltagelse i konkurrence om  besøg af forfatteren, Charlotte Koldby.

Vi forventer, at materialet vil ligge klar her på edutainmenthuset.dk medio december. Brug nedenstående formular til tilmelding og få besked, når materialet er klar.

Tilmeld her:
Mission Muskler (1)

Mission Min Krop

Der bliver sat helt nyt fokus på menneskekroppen, når læge Christen Ravn med faglighed og et glimt i øjet lærer dine elever om, hvordan kroppen fungerer.

Gå til Mission: Min Krop
Madpakkedysten Billede Af Vindere

Madpakkedysten

Madpakkedysten er en sjov og lærerig aktivitet for hele klassen med læringsfilm og spørgsmål, og hvor klassen skal lave Danmarks bedste og mest kreative madpakke. Aktiviteten er for indskolingen.

Gå til Madpakkedysten
Forside Video

Den Magiske Madkasse

Den Magiske Madkasse er en læringsaktivitet til børnehaver og indskoling, der sætter fokus på madkassen og den vigtige spisepause.

Gå til Den magiske madkasse