1 HERO Velkommen 1920X500px[72]

Velkommen til Liv på landet

'Liv på landet' er vores nyeste undervisningsaktivitet, der tager dine elever med på opdagelse på landet. Det handler om pigen Liv, landmændene Katrine og Bo og de mange dyr på og omkring gården, som I kan møde på klistermærkerne på skolemælkskartonerne og her på Skolemælks læringsunivers, Edutainmenthuset.dk. I vil forhåbentlig få nogle sjove grin undervejs og I vil bl.a. kunne blive meget klogere på dyrene, på mælkens rejse fra 'ko til karton' og lære noget om høsten og afgrøderne.

Som en del af aktiviteten kan I hente inspiration til forskellige kreative gør-det-selv aktiviteter, prøve vores læringsaktiviteter med små opgaver i, få sjove facts og viden om dyrene på landet i vores fire små animationsvideoer, og så kan I prøve vores sjove dyrelege, som eleverne kan lege både indenfor og udenfor. Derudover har vi også et flot dyremiljø, som klasse gratis kan bestille og dekorere med klistermærkerne fra Skolemælk. 

Vi vil også gerne give jer mulighed for at komme på gårdbesøg, så I selv kan møde dyrene og opleve, hvor dejligt det er ude på landet. Derfor kan I også søge om at få dækket transporten til et gårdbesøg for klassen her på sitet.

Alt materialet kan bruges som læringsværktøj i forbindelse med kompetencemål inden for naturfaglige fænomener, kreative udtryksformer samt krop og bevægelse. Materialerne er desuden udviklet og faktatjekket i samarbejde med eksterne eksperter og dygtige fagpersoner, og vi håber, at 'Liv på landet' både kan forundre, fascinere, understøtte læring og give ny viden og ikke mindst styrke klassens sociale fællesskab, når I anvender det.

Rigtig god fornøjelse!

Spændende læringsmaterialer

2 Spændende Opgaver 800X450px2

Bliv klogere på livet på landet

Tag med fluen Frida rundt på gården i vores opgavehæfter til indskolingen - eller bliv klogere på dyrene med vores spændende og lærerige faktaark.

Gå til Læringsmaterialer
4 HERO Leg Og Krea 1200X500px

Så er det tid til leg og krea!

Få inspiration til, hvordan I kan lave de tomme skolemælkskartoner om til sjove dyr og andre ting. Og når I er færdige med at klippe-klistre og trænger til at bevæge jer lidt, kan I prøve en af de sjove lege, som findes her!

Gå til Lege og kreative print-selv aktiviteter

Film til undervisningen

3 HERO Filmen 1200X500px

Så' der tegnefilm!

Tag på tur med spætten, når han i vores fire små animationsfilm fortæller om koen, mælken, hønen (og ægget) og høsten. Det bliver både sjovt og lærerigt!

Gå til Film

Bestil klistermærker og kom på gårdbesøg

5 HERO Transport Gårdbesøg 1200X500px2

Få en bus til et gårdbesøg for klassen

Fortæl os, hvorfor lige netop din/jeres klasse skal have en bus til et gårdbesøg. Så kan det være, at I bliver en af de heldige klasse, vi udvælger. I kan søge lige her!

Gå til Kom på gårdbesøg
5 Stickers 800X450px

3, 2, 1 - dekorér!

Her kan I bestille et gårdmiljø, som passer til klistermærkerne fra skolemælkene - så kan I ellers bare dekorere løs. I kan også bestille ekstra klistermærker. Gælder så længe lager haves!

Gå til Bestil klistermærker og gårdmiljø