4 Supergnaskere Hvid BG

Deltag i vores klassekonkurrence! 

Her kan I deltage i vores klassekonkurrence, som vi afholder i forbindelse undervisningsaktiviteten "Den Magiske Madkasse". For at deltage skal I svare rigtigt på spørgsmålene i quizzen, som handler om Supergnaskerne. I kan lære mere om Supergnaskerne og forberede jer på quizzen ved at se videoen om dem - den finder I øverst på forsiden lige her!

Vi udlodder både én stor hovedpræmie samt 4 ekstra præmier - så der er større sandsynlighed for, at I måske vinder en fed præmie!

Den store hovedpræmie består af en maddag med Jon fra Den Store Bagedyst for hele klassen, hvor han vil inspirere til nemme og velsmagende løsninger til madkassen. I løbet af maddagen vil der være fokus på, at børnene skal blive endnu mere nysgerrige på mad og at de får lyst til at smage på en masse forskellig mad. Derudover vil Jon også snakke med børnene om nogle af de sunde vs. mindre sunde råvarer med fokus på princippet om 'alt med måde'. 

Jon deltog i Den Store Bagedyst tilbage i 2018, hvor han blev finalist, og siden da er hans kærlighed for mad og bagværk kun vokset. Med en baggrund som skolelærer kombinerer Jon nu det bedste fra begge verdener, da han både inspirerer med lækre opskrifter samt afholder madklub, hvor han deler ud af sin viden. 

Derudover udlodder vi også 4 ekstrapræmier, som hver især består af et gavekort på 1.000,-. Gavekortet kan bruges til at købe råvarer ind, så klassen kan lave en dag, hvor de selv laver deres egne hyggelige madpakker i fællesskab.

Vinderne findes i ultimo 2023.

Held og lykke med quizzen! 

1. Hvad spiser Chili?

Du mangler at svare på dette spørgsmål!

2. Hvad er Kiwis superpower?

Du mangler at svare på dette spørgsmål!

3. Hvad gør Juicy glad?

Du mangler at svare på dette spørgsmål!

4. Hvad er Avi god til at spotte?

Du mangler at svare på dette spørgsmål!

5. Hvad er Supergnaskernes slogan?

Du mangler at svare på dette spørgsmål!