5 Samlet Display

Til lærere og pædagoger

Undervisningsaktiviteten”Lær om dyr” fra Mejeriernes Skolemælksordning er udviklet i samarbejde med blandt andet biolog Anders Kofoed og Aalborg Zoo.
Materialet kan bruges som læringsværktøj i forbindelse med kompetencemål inden for naturfaglige fænomener, kreative og musikalske udtryksformer samt krop og bevægelse. Materialet er udviklet, så det kan forundre, fascinere og styrke klassens fællesskab.
Ved at tage børnene med på opdagelse i det iskolde Arktis, på Afrikas glohede savanne, i den eksotiske Amazonas regnskov eller på den nærmeste bondegård opnår børn viden om dyr fra den danske natur såvel som fra fjerne verdenshjørner.

Her på Edutainmenthuset.dk kan I finde sjov, faktuel viden om forskellige dyr fra Amazonas, Savannen, Bondegården og Arktis. Aktiviteten kan også lære børnene at klassificere dyrene i grupperne; pattedyr, padder, insekter, fugle, krybdyr og fisk. Ligesom de vil opnå en forståelse for de områder hvor dyrene lever i.

I kan teste klassens viden om dyrene eller lege en af de sjove dyre-lege, der er udviklet i samarbejde med Legehjul. De er med til at styrke børns motorik, kropsforståelse og fællesskabsfølelse.

I finder både videoer, pdf-materiale og meget mere her på edutainmenthuset.dk.

 

 

Lege og aktiviteter i 'Lær om dyr'

Krea 004

Lege og Aktiviteter

Det er skønt at lege og og være kreativ. Derfor har vi samlet en række lege og kreative projekter, som alle kan være med til.

Gå til Lege og Aktiviteter
Quiz Teaserbillede

Den sjove dyrequiz

Tag den sjove dyrequiz, indtalt af biolog, Anders Kofoed. Alle kan være med.

Gå til Quiz