Frontpage Banner V2a

Læringsmaterialer og aktiviteter

Undervisningsmaterialerne her på siden er udviklet af Leg & Lektie i samarbejde med Skolemælk og Edutainmenthuset. Materialerne tager udgangspunkt i tre forskellige emner, som alle har en relation til det overordnede tema, ’Vild.Vildere.Videnskab’. Det handler om Carl Benz og hans opfindelse af den første bil, om Andreas Mogensen og hans eventyr ud i rummet som Danmarks første astronaut og sidst men ikke mindst nogle fascinerende facts om vand og hvor meget af det, vi rent faktisk har i kroppen.

Materialet henvender sig til elever i 0.-3. klasse og da du som lærer har en vigtig rolle ifm. formidlingen, vil vi anbefale dig at starte med at læse ’Lærervejledningen’ herunder. De tre aktivitetshæfter opfylder desuden en række ’Fælles mål’ for henholdsvis dansk, matematik og natur/teknik, hvilket også er uddybet i vejledningen.

Rigtig god fornøjelse med aktiviteterne!

Læringsmaterialer og aktiviteter

Opdagelse 0008 Briller

Hent lærervejledning her

Opdagelse 0012 Carl Bentz

Hent materiale om Carl Benz her

Opdagelse 0013 Vand

Hent materiale om vand her

Opdagelse 0023 Andreas Mogensen

Hent materiale om Andreas Mogensen her

Se vores andre undervisningsaktiviteter her

Aniket Bhattacharya Cgyrwbe6hm4 Unsplash

Forårets forunderlige fauna

Undervisningsaktiviteten stiller skarpt på insekter og andre smådyrs liv, og hvordan de er er en vigtig del af naturens kredsløb, når insekterne f.eks. tager pollen med fra én blomst til en anden og på den måde bidrager til, at der kommer nye blomster og planter.

Gå til Forårets forunderlige fauna
Topbanner Foranderlighumle NY

Lær om truede dyr

Undervisningsaktivitet for indskolingen. Tag med på en rejse ind i dyrenes spændende univers sammen med Aalborg Zoo og biolog Anders Kofoed med undervisningsaktiviteten 'lær om truede dyr'. Medrivende, sjov og lærerig aktiviteter for klassen. Bygget på undervisningsministeriets læringsmål.

Gå til Lær om truede dyr
4 Supergnaskere Hvid BG

Den Magiske Madkasse

Den Magiske Madkasse er en læringsaktivitet til børnehaver og indskoling, der sætter fokus på madkassen og den vigtige spisepause.

Gå til Den magiske madkasse