Cropped Forsidebillede

TIL LÆRERE OG PÆDAGOGER

Undervisningsaktiviteten ”’Vild.Vildere.Videnskab” fra Mejeriernes Skolemælksordning er udviklet i samarbejde med blandt andet Videnskabsår22, som ønsker at fremme danskernes interesse og forståelse for videnskaben ved formidling af kunstneriske, kulturelle og lærende aktiviteter.

Videnskabsår22 vil gøre 2022 til et år i videnskabens tegn bl.a. pga.:

  • FN’s udnævnelse af 2022 til “International Year of Basic Science and Development”
  • 100 året for Niels Bohr Instituttet – og 100 året for Danmarks første Nobelpris i fysik
  • Som opfølgning på den naturvidenskabelige fiktionsjulekalender, Kometernes Jul, med et univers udenom baseret på ’den rigtige’ videnskab

Materialet i 'Vild.Vildere.Videnskab' kan bruges som læringsværktøj i forbindelse med kompetencemål inden for naturfaglige fænomener, kreative udtryksformer samt krop og bevægelse.

Materialet er udviklet, så det kan forundre, fascinere og styrke klassens fællesskab. Ved at tage børnene med på opdagelse i videnskabens tegn, opnår børnene viden om vigtige opfindelser og opdagelser samt en række videnskabelige erkendelser. 

Her på Edutainmenthuset.dk kan I finde sjov, faktuel viden om videnskab, opfindere og deres mange opfindelser og opdagelser igennem tiden. Materialerne findes både i form af forskellige videoer, læringsmaterialer og meget mere.

Frontpage Banner Vild Vildere Videnskab

Film

Her finder du fem film til undervisningen, hvor Shireen og Professor Kvark på en sjov og humoristisk måde fortæller og forklarer om fem forskellige videnskabelige opdagelser.

Gå til Film
Frontpage Banner Vild Vildere Videnskab

Læringsmaterialer og aktiviteter

Undervisningsmaterialerne til Vild.Vildere.Videnskab er udviklet af Leg & Lektie i samarbejde med Skolemælk og Edutainmenthuset.

Gå til Læringsmaterialer og aktiviteter
Frontpage Banner Vild Vildere Videnskab

Bestil Den vilde videnskabsbog og ekstra klistermærker

Ønsker I at bestille Den vilde videnskabsbog eller klistermærker, kan I gøre det her. Vi har begrænset antal, som afsættes efter princippet: Først til mølle.

Gå til Bestil Den vilde videnskabsbog og klistermærker