Bannertilledelser

Hent Mission Min Krop som brætspil

Her har du mulighed for at hente to brætspil i en 'print-selv'-venlig udgave. Så kan du printe så mange eksempler ud som klassen har brug for.

Ud over spillepladerne kan du også printe regler, spørgsmålskort og ekstra såillebrikker. I kan også vælge at bruge lågene fra skolemælkene som spillebrikker (hvorpå der fra januar til juni 2023 er illustrationer fra Mission Min Krop-temaet).  Vi anbefaler, at I printer spillepladerne i A3-størrelse. 

Mission Min Krop 1-brætspillet er beregnet til 0.-1. klasse. Det er intuitivt, har en masse små aktiviteter (og indeholder ingen spørgsmålskort). Tanken er, at det kan spilles uden, at eleverne kan læse selv og at det kan igangsættes og gennemføres med kun ganske lidt hjælp fra en voksen.

Mission Min Krop 2-brætspillet er til 2.-3. klasse og har en del flere regler, det indeholder spørgsmålskort i forskellige kategorier og lidt mere komplekse aktiviteter, som kræver noget mere at kunne gennemføre end spil 1.

Mission1

Mission Min Krop spilleplade 0.-1. klasse

Mission2

Mission Min Krop spilleplade 2.-3. klasse

Regler

Regler

Spørgsmål

Spørgsmålskort (til spillet for 2.-3. klasse)

Andre aktiviteter i Mission: Min Krop

Mission Nerver

Missioner i Mission: Min Krop

Mission: Min Krop består af 8 missioner, hvor du og din klasse lærer om nogle af kroppens vigtigste funktioner.

Gå til Missioner
SKOLEMAELK 2022 3 AARGANG 77

Quiz jer til en aktivitetsdag for hele klassen

Gennemfør quizzen om 'Mission Min Krop' og deltag i konkurrencen om en fed aktivitetsdag for jeres klasse. Vinderne findes medio juni 2023.

Gå til Klassekonkurrence
Facts Hjerne

Gå på opdagelse i fun facts om kroppens mange dele!