Rekordspillet Top NY

Prøv vores print-selv brætspil!

Vores print-selv brætspil er udviklet i forbindelse med den nye undervisningsaktivitet, Rekord i Sport. Spillet kan spilles af alle børn fra 0. klasse og opefter. Det er intuitivt, og børnene lærer om sportsdiscipliner og sportsrekorder på en sjov og aktiv måde. 

Der findes to forskellige spilleplader - 'Det nemme spil' og 'Spørgsmålsspillet'.

  • 'Det nemme spil' er primært tiltænkt til de yngste børn, og her skal man blot komme pladen rundt og ind i målfeltet ved at kaste med en terning.
  • 'Spørgsmålsspillet' består af henholdsvis en bunke med spørgsmålskort og en bunke med chancekort. I dette spil kommer man rundt på pladen ved at svare rigtigt på spørgsmål og man kan også rykke både frem og tilbage alt efter, hvor heldig eller uheldig man er med de chancekort, man trækker. På nogle af chancekortene skal man også være fysisk aktiv for at få lov at rykke frem - fx lave et højt spring eller hoppe på ét ben - så børnene på den måde aktiveres fysisk.  

OBS: Vi anbefaler, at I printer spillepladen i A3-format og siden med spillereglerne (hvor også spillebrikker fremgår) i A4. Så passer tingene bedst sammen, når de er klippet ud. 

Download spillerpladerne, spørgsmålskortene, chancekortene, spilleregler og spillebrikker ud nedenfor.